ย Korang pernah dengar tak Aps Bilibili?

Aku baru je download dan explore sikit-sikit apa yang ada dekat dalam tu.

Actually aps ni, korang boleh layan movie atau drama dsb. Tapi tak semua movie la ada kat dalam tu dan mungkin movie-nya ada yang full, ada yang tak. Nak tengok live gaming pun ada kot kalau tak silap. Aku baru explore sikit-sikit ๐Ÿคฃ

Aps ni free je. Nak guna tanpa register pun boleh, nak register pun boleh.ย 

Nak upgrade premium pun boleh, tp biasala yang premium kena bayar ๐Ÿ˜€

Nak download sila ke Google Play search je Bilibili

Okay ah, tu je nak share

Adios,

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *