Guys

Semalam aku ternampak ada orang share dekat facebook pasal gerai kopi ni. Dekat Kuala Kangsar rupanya ๐Ÿ˜Œ

Macam menarik gila ๐Ÿ˜

So, terus malam tadi aku terjah nak try dorang punya kopi. Pergh, agak padu jugak guys โ˜•๐Ÿ”ฅ

Actually gerai kopi hipster ni dah lama. Dah setahun lebih dorang buka dekat situ. Kenapalah selama ni aku tak perasan eh? ๐Ÿ˜… Siap pernah singgah beli burger dekat sebelah gerai dorang lagi, tapi still tak perasan jugak. HAHA ๐Ÿ˜‚

Semalam aku try beli

โœ… 2x Hot Latte (RM7)

Comel je cup dia, rasa pun nice. Boleh arr nanti repeat lagi. Next time nak try pulak dorang punya Iced Latte dan lain-lain, tengok padu ke tak kan? ๐Ÿ˜

Selain kopi, ada lagi menu lain yang korang boleh try. Antaranya:

โœ… Waffle

โœ… Paratha

Paratha tu macam teringin nak try, sebab boleh add-on cheese ๐Ÿ˜‚ Ah nextime ahhh ๐Ÿคฃ๐Ÿคฃ

Harga menu yang ada dekat situ, semua standard harga gerai hipster lain. So tak payah nak acah-acah terkejut sangat. Eh? ๐Ÿ˜‚

Nak lepak minum kopi dekat situ pun boleh guys, takda masalah. Ada jer dorang sediakan kerusi meja. Kecuali kalau hujan, kerusi meja dorang angkat ๐Ÿ˜‚

Gerai comel je, cantik dan nampak meriah ๐Ÿ˜

Lokasi?

Gerai dorang betulยฒ terletak dekat depan kedai Colchis Gadget Kuala Kangsar. Nak senang Google Map je “Geng Gua Kopi Kuala Kangsar”, inshaAllah sure jumpa guys ๐Ÿ˜

Waktu operasi:

Dibuka setiap hari ๐Ÿค™

Isnin – Ahad: 5ptg – 12mlm

๐Ÿ“ฑwasap.my/601165652867

So guys, yang mana gila kopi tu boleh ahh singgah cuba dorang punya kopi. Paduuu ๐Ÿ”ฅ๐Ÿค™

Okayy ahh, tu je nak share.

Adios,

ASTravellerย 

Join the Conversation

1 Comment

  1. assalamualaikum tuan , dekat area kL atau sekitar xde ke gerai seumpamanya selain kedai berbentuk kafe .

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *