InShot Video Editor

Hey guys ๐Ÿ˜ƒ

Korang pernah guna tak aplikasi InShot ni untuk edit video?

Kalau korang nak tahu, aku biasa edit video pakai aps ni lah InShot (Premium Version). Bagi aku sangat mudah dan nice โค๏ธ

Dah bertahun tau aku guna. ๐Ÿ˜˜

So, kalau korang nak try boleh je guna yang free version atau yang berbayar (premium) punya. Sekarang dorang ada buat sales diskaun 50%. Amik pakej 1 year punya, jimat berganda.


Boleh download di Google Play Store atau boleh layari website dia disiniย InShotย โœŒ๏ธ

Jangan risau ah, memang senang gila nak guna aps ni. ๐Ÿ˜

Okay guys, tu je nak share ๐Ÿ˜Ž

Adios,

ASTraveller

Leave a comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *